пʼятницю, 21 жовтня 2011 р.

В Севастополі завершився олімпійський форум

У Севастополі завершився Всеукраїнський семінар-нарада Національного олімпійського комітету України, на якому обговорені напрями роботи щодо розвитку олімпійського руху в державі на період з 2011 до 2014 років. 
Окрім самого семінару та роботи в секціях представники 27 регіональних відділень НОК України приймали участь у різноманітних заходах. Так, зокрема Яна Клочкова, Ніна Лемеш, Олена Петрова, Віктор Клімов, Ірина Янович стали суддями спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», а для юних вихованців боксу призер Олімпійських ігор Володимир Сидоренко провів майстер-клас.
Севастополь – серце флоту України, а тому учасники семінару-наради із залюбки прийняли запрошення відвідати фрегат «Гетьман Сагайдачний» і на власні очі переконатись у його величі й могутності.
Після проведеної екскурсії, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка спустив на воду вінок в знак пам’яті про загиблих моряків у роки Великої вітчизняної війни.
«Ми маємо шанувати своє минуло, адже без нього немає майбутнього», - зазначив президент НОК України по завершенню церемонії.
Вже в листопаді олімпійська сім’я України збереться в Києві, щоб знову обмінятися думками з фахівцями спортивної галузі, залучити позитивний досвід та поділиться своїми досягненнями.

НОК України
www.noc-ukr.org