понеділок, 28 листопада 2016 р.

OLYMPIC LAB

26 листопада 2016 року на базі Запорізької загальноосвітньої школи «Основа», у межах проекту оlympic lab, Запорізьким обласним відділенням НОК України було організовано та проведено зустріч школярів старших класів міста Запоріжжя з видатними олімпійцями України та керівництвом ЗОВ НОК України.




Під час проведення етапу оlympic lab учнівська молодь мала можливість поспілкуватися з бронзовим призером Олімпійських ігор, чемпіонкою світу, Заслуженим майстром спорту України зі стрибків у воду Оленою Жупіною та заступником голови ЗОВ НОК України Ігорем Орловим.







Під час заходу учні отримали інформацію про секрети здорового способу життя та ознайомились з історією та філософією олімпізму.


У заході взяли участь викладачі Запорізької загальноосвітньої школи «Основа», які під керівництвом фахівця ЗОВ НОК України Лариси Богомолової забезпечили суддівство рухових естафет. Команди переможці естафет отримали цінні призи від ЗОВ НОК України.











Загальна кількість школярів, які прийняли участь у заході, понад 100 осіб з семи  загальноосвітніх шкіл міста Запоріжжя.

четвер, 17 листопада 2016 р.

ВІТАЄМО!
Сьогодні свій ювілей відзначає Ірина Євгеніївна ЦВЄТКОВА, старший тренер збірної України з гандболу по Запорізькій області Міністерства молоді та спорту України, заслужений працівник фізичної культури та спорту.



Ирина — значит «мир», считали греки.
Вы целый мир в себе сумели воплотить.
Так будьте счастливы, прекрасны Вы на веки!
Вітання від нашого відділення прийміть!

Пускай же Вас преследует удача
И пусть без спроса радость входит в дом!
Всё будет только так, а не иначе.
Пусть Вам везёт везде, всегда, во всем!  


Запорізьке обласне відділення НОК України