вівторок, 20 грудня 2011 р.

ВШАНУВАЛИ Й ЛЕГКОАТЛЕТІВ, І ЖУРНАЛІСТІВ

Запорізьке регіональне відділення Національного олімпійського комітету України і спортивний клуб «Металург» комбінату «Запоріжсталь» не поскупилися на нагороди, вшановуючи кращих легкоатлетів підсумками 2011 року під час врочистого відкриття змагань Кубка області з легкої атлетики.
Найбільше відзнак припало на долю переможниць командного чемпіонату Європи та бронзовим призеркам чемпіонату світу в естафеті 4х100 м заслуженим майстрам спорту України Олесі Повх і Марії Ремень, а також переможниці зимового Кубка Європи з легкоатлетичних метань Ганни Гацько (усі – СК «Металург»).
У центрі уваги також були срібна призерка чемпіонату України серед молоді в естафетному бігу 4х100 м Алла Ковальова, переможець чемпіонату України серед молоді в естафетному бігу 4х100 м Віталій Головань, чемпіон України в естафетному бігу 4х100 м Максим Муль (усі – СК «Металург»), призерка Кубка України в бігу на 800 м Ганна Пєлих (ФСТ «Колос»), яким голова обласного відділення НОК України Володимир Лобанов вручив посвідчення і знаки майстрів спорту.
Голова СК «Металург» Володимир Ямщиков відзначив призами ВАТ «Запоріжсталь» не тільки Олесю Повх, Марію Ремень і Ганну Гацько, а й фіналіста юніорського чемпіонату Європи в бігу на 200 м Олега Германа, фіналіста чемпіонату світу серед юнаків у метанні списа Юрія Кушнірука та його наставника Анатолія Кушнірука, заслужених тренерів України Михайла і Костянтина Рураків, Сергія Шурхала.
А потім надійшла черга отримувати нагороди від обласного відділення НОК і Запорізької асоціації спортивних журналістів представникам засобів масової інформації – переможцям традиційного обласного конкурсу «Запоріжжя спортивне». Зокрема, диплом найкращого спортивного журналіста року визнано Анатолія Власова, а найкращою прес-службою визнано прес-службу БК «ФЕРРО-ЗНТУ», інформаційним спонсором якого є «Запорізька правда».

На фото Василя БІЧЕНКА: голова обласного відділення НОК України Володимир Лобанов вручає диплом і цінний подарунок Олесі Повх.

Немає коментарів: