неділю, 24 серпня 2014 р.

ЗАПОРІЗЬКИЙ ВНЕСОК У СКАРБНИЧКУ ЮНАЦЬКОЇ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ


Юлія Міюц – бронзова призерка Ігор у Нанкіні

Вихованка запорізьких тренерів Олександра Плецького і Юрія Бабака виборола бронзову медаль ІІ Юнацьких Олімпійських ігор у китайському Нанкіні на змаганнях з тхеквондо у ваговій категорії понад 63 кг.

У чвертьфіналі наша землячка, яка володіє титулом чемпіонки світу серед юніорок, виграла важкий двобій у представниці з Мексики Марії Ешлей Арана – 8:7, а у півфінальному двобої поступилася американці Кендел Юнт – 4:9.

Про те, що цей результат не дуже порадував запоріжанку, свідчить її коментар, обнародуваний на сайті НОК України: «Я могла досягти набагато більшого. Просто це не мій день. Я не відчувала свого тіла. Не виконала того, що повинна була зробити. Ось вам і результат».

«Золото» карбували для Єлизавети

Чемпіонкою ІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Нанкіні стала вихованка легкоатлетичної СДЮШОР «Металург» металургійного комбінату «Запоріжсталь» Єлизавета Бабій.

У третій спробі юна спортсменка, яку тренує її мати Вікторія Бабій, встановила особистий рекорд зі стрибків у довжину (6,26 м), який і приніс їй «золото».

Другу сходинку посіла італійка Беатріс Фйорезе (6,21 м), володаркою «бронзи» стала Ріса Фостер зі США (6,17 м).

Новоспечених чемпіонку та бронзову призерку привітав президент НОК України Сергій Бубка, побажавши нових сил та наснаги для досягнення завітних вершин та олімпійського тріумфу в майбутньому. 


Фото http://noc-ukr.org; / http://uaf.org.ua/

Немає коментарів: