четвер, 6 квітня 2017 р.

«ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛЕЛЕЧЕНЯ» ПРИЛЕТІЛО ДО ЗАПОРІЖЖЯ



У спорткомплексі ТОВ «Соціальні ініціативи Запоріжжя» відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», в якому взяли участь близько ста учнів 5-х-6-х класів, що представляли вісім загальноосвітніх начальних закладів регіону.

Під час урочистого відкриття заходу його учасників вітали начальник управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації Наталія Власова, директор департаменту освіти і науки  облдержадміністрації Тетяна Озерова, голова Запорізького обласного відділення НОК України Володимир Лобанов, чемпіонка ХХІV Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики Ольга Стражева, керівник молодіжної організації комбінату «Запоріжсталь», молодіжний мер Запоріжжя Сергій Ільченко. Останній, зокрема, сказав: «Сьогодні на легкоатлетичній арені нашого спортивного комплексу, який є одним із найкращих в Україні, проходять змагання, які продемонструють перспективу, можливо, майбутніх олімпійських чемпіонів. Радує, що в цих хлопців і дівчат є бажання займатися спортом. Комбінат «Запоріжсталь» завжди підтримував розвиток спорту в нашому регіоні й залишається вірним цій традиції. Адже саме в молоді – майбутнє нашої країни».

Згодом були вручені нагороди переможцям і призерам обласної Олімпіади школярів, кращим спортсменам і тренерам області за підсумками січня та лютого поточного року – легкоатлетам Анастасії Ткачук і Яну Конящему, їхнім тренерам Костянтину Рураку та Сергію Буренку, в також лауреатам минулого року – стрибуну у воду Максиму Долгову та його наставниці Ірині Журавльовій.

Загальне захоплення викликали показові виступи юних «художниць» з СДЮШОР № 5 та вихованців секції ушу ДЮСШ № 10 Запорізької міської ради.

Змагальна частина заходу розпочалася з «Веселої олімпійської розминки», яку школярі провели під орудою олімпійської чемпіонки Сеулу-88 Ольги Стражевої. 

А потім розпочалася змістовна програма «Олімпійського лелеченя». Школярі представили на розгляд суддів свої візитки, малюнки, вірші та вікторини на олімпійську тематику. Спортивні змагання проходили у формі веселих естафет та ігор, участь у яких брали не тільки школярі, а й їхні вчителі фізичного виховання. 
Чудову підготовку продемонструвала команда Енергодарського багатопрофільного ліцею, яка святкувала перемогу в загальному заліку й здобула право представляти Запорізьку область на Всеукраїнському фіналі "Олімпйського лелеченя". На командному п’єдесталі пошани поруч з енергодарцями розташувалися учні Пологівського колегіуму №1 та Запорізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів «Основа», які посіли відповідно друге та третє місця. 

Чітке проведення заходу забезпечила суддівська колегія на чолі з головним арбітром і куратором проекту Оленою Аксьоновою.


- У цьому заході важливі перший і другий етапи, де діти залучаються до фізичної культури та спорту, здорового способу життя, - вважає голова Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України Володимир Лобанов. – Завдяки таким заходам у дітей з’являється  змагальний дух, усі вони прагнуть перемоги, а це -- найголовніше. У цьому віці ідея олімпізму вже має місце, і, можливо, в майбутньому хтось із них стане учасником Олімпійських ігор.  

1 коментар:

KELLY RADVAND сказав...

можливість кредиту
Привіт, містер і місіс в усьому світі, вам потрібно грошей кредитування між окремими особами, щоб впоратися з фінансовими труднощами, нарешті, вийти з глухого кута, що викликала банки, шляхом відмови від ваших файлів додатків кредиту. Я людина, яка працює з фінансовими експертами і використовували Banque Populaire березі Сени; Я в змозі зробити позику на суму вам потрібно, і з умовами, які роблять ваше життя простіше. Ось ті області, де я можу вам допомогти:
-Financier
реальний -Ready
-Ready інвестиції
консолідація -Dette
кредит -Marge
-Другий іпотеки
кредит -Rachat
-Ready персонал
-Ви застрягли
- Банк заборонило
 і ви не мають перевагу банків або вам краще мати проект і потребують фінансування, поганою кредитною або потрібні гроші, щоб оплачувати рахунки, гроші інвестувати в бізнес. Так що якщо вам потрібен кредит готівкою, не соромтеся зв'язатися зі мною, щоб дізнатися більше про моїх дуже вигідних умовах. Тому я рішення ваших фінансових проблем, я пропоную 1 000 € до 2 500 000 € за ігнорування всіх обставин concurrences.Veuillez зв'язатися зі мною по електронній пошті для отримання додаткової інформації: cofinoga1999agence1@gmail.com