пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Мелітополь зустрічає Олімпійський день


   Сьогодні в Мелітополі, як і в інших містах і країнах Європи, оголосили Олімпійський день. На стадіоні «Спартак» ім. О.Олексенко можна спостерігати змагання з ігрових видів спорту. Захід проходить за підтримки Мелітопольського міського голови Сергія МІНЬКО.



Олімпійський день проводиться в Мелітополі щорічно. Це свято, присвячене черговій річниці заснування Міжнародного  Олімпійського  Комітету . Сьогодні в змаганнях беруть участь різні вікові групи. Наймолодші учасники - шестирічні футболісти, які зіграють матчеву зустріч. Візьмуть участь у змаганнях також футболісти 2012 р.н., баскетболісти і волейболісти.

З вітальним словом до учасників Олімпійського дня звернувся офіційний представник Міжнародного олімпійського комітету, директор стадіону «Спартак» Юрій КАПІНОС:  - Шановні вболівальники та дорогі наші спортсмени, сьогодні ми проводимо Олімпійський день в місті Мелітополі. Я хочу передати великий Фізкультпривіт від Запорізького національного олімпійського комітету України та побажати вам здоров'я, успіхів у спорті. Я точно знаю, що серед вас є майбутні олімпійці, які будуть прославляти нашу Україну на Олімпійських іграх.


Також хлопців привітали начальник відділу молоді та спорту Андрій ЖОРНЯК і Тетяна ФРОЛОВА, яка двічі брала участь у паралімпійських іграх і обидва рази завойовувала 4 місце. З нагоди свята грамотами нагородили спортсменів, які вже встигли прославити Мелітополь - команду з баскетболу, які недавно стали чемпіонами України на змаганнях в Залізному порту і команду футболістів 2008 р.н., які стали бронзовими призерами відкритої першості Запорізької обласної організації «Колос» з футболу .


Як тільки офіційна частина заходу була завершена, хлопці розійшлися по спортивних майданчиків. Участь у змаганнях беруть не тільки мелітопольські спортсмени, а й гості зі Львова та Акимовки. Вони проведуть матчеві зустрічі з футболу, турніри з баскетболу та паркового волейболу. По закінченню свята всіх учасників чекають призи і подарунки.

Немає коментарів: