пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

ВОЛОДИМИР ЛОБАНОВ ПРОДОВЖУЄ ОЧОЛЮВАТИ ЗАПОРІЗЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ НОК УКРАЇНИ



26 жовтня у приміщенні Запорізького обласного центру молоді відбулася  звітно-виборна конференція регіонального відділення НОК України. У її роботі взяли участь народний депутат України, заслужений майстер спорту Денис Силантьєв, голова Комісії по зв'язках з осередками НОК України Володимир Ковальов та 76 делегатів, серед яких  - представники федерацій з олімпійських видів спорту, члени обласного осередку та члени фізкультурно-спортивних організацій Запоріжжя та області.

Учасники конференції заслухали звіт голови обласного відділення НОК Володимира Лобанова про роботу відділення за період 2015 – 2018 років, звіт ревізійної комісії. Роботу відділення за звітний період було одностайно визнано такою, що відповідає Положенню про ЗОВ НОК України та потребам суспільства. Схвалено обраний напрямок діяльності відділення щодо плідної співпраці з органами виконавчої державної влади та місцевого самоврядування, спортивними федераціями, ФСТ, міськими осередками та іншими організаціями, як дбають про розвиток олімпійського руху та забезпечення успішного виступу спортсменів області на чемпіонатах України, Європи, світу та олімпійських іграх.   

Головою Запорізького обласного відділення НОК України знову обрано заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Володимира Лобанова, першим заступником голови – начальника управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, віце-президента обласної федерації легкої атлетики Наталію Власову, заступниками – олімпійську чемпіонку Ольгу Стражеву та Ігоря Орлова, відповідальним секретарем – Вікторію Медвецьку.




ФОТО

Немає коментарів: