вівторок, 4 червня 2019 р.

Нові сходинки юних дзюдоїстів


Запорізька обласна федерація дзюдо разом із Запорізьким обласним відділенням НОКу України провело атестацію юних дзюдоїстів на отримання жовтого та помаранчевого пояса


Захід проходив у спортивному залі, який є кузнею провідних дзюдоїстів не тільки запорізького краю, а і нашої держави на світовій арені.
Більше 20 дітей отримали можливість продемонструвати свої навички у дзюдо.


У складі контрольних нормативів близько 10 вправ на загальну та спеціальну фізичну підготовку та акробатику. Крім цього обов’язковими є загальні навички у техніці дзюдо, техніка кидків та техніка сковуваючих дій. Треба відзначити, що малюки відточують ці навички як практично, так і теоретично, вивчаючи усі терміни саме японською мовою!

Атестацію на знання базових основ дзюдо приймала комісія у складі провідних тренерів та діючих спортсменів: Станіслава БОНДАРЕНКО та Вадима СИНЯВСЬКОГО. Під наглядом провідних спортсменів діти отримали можливість не тільки продемонструвати свої навички, а і вислухати корисні поради від майстрів дзюдо. На згадку усі спортсмени отримали сувеніри від НОК України, заслужені пояси та чудові враження від події.



ФОТО

Немає коментарів: