четвер, 4 вересня 2008 р.

Подія

Стрічаймо Всеукраїнську велоестафету!
Ось уже четвертий рік поспіль Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, НОК України та Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводять Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну», присвячену Дню фізичної культури та спорту.
Стартував цей захід, що має об'єднати громадян всіх регіонів України навколо ідеї популяризації здорового способу життя й залучення молоді до занять спортом, вчора. Велопробіг охопить всі регіони країни й проходитиме водночас за трьома маршрутами: південному, західному і східному. При цьому на маршруті проходження спортсменів до загальної колони в кожній області будуть приєднуватися по 10 спортсменів.
Східний етап естафети розпочався в Луганську, а післязавтра відповідальні працівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласного центру «Спорт для всіх» ми зустрічатимуть велопелетон на кордоні Донецької і Запорізької областей. У дитячому розважальному центрі «Шекіленд», що розташований у Шевченківському районі обласного центру, учасники естафети стануть свідками офіційного спортивно-масового заходу, їм даруватимуть свої виступи запорізькі творчі колективи.
Недільного дня велоестафета візьме курс на Дніпропетровськ. Пострілу стартового пістолета передуватиме врочиста церемонія біля готелю «Хортиця» -- запорізькій команді буде вручено прапор нашої області, який вона пронесе по території України, щоб 13 вересня встановити на майдані Незалежності в Києві.

Немає коментарів: