неділю, 10 вересня 2017 р.

Святковий початок "Олімпійського уроку"

      Низька заходів, з нагоди Дня фізичної культури та спорту, пройшли цими днями на Запоріжжі. 
    Разом із відомими спортсменами, представниками НОК у Запорізькій області, ШВСМ та іншими прихильниками спорту,  сотні чиновників вийшли на ранкову руханку . За словами організаторів, нікого до фізичних навантажень не змушували, всі посадовці майже одностайно виявили бажання розім’ятись перед вихідними. До того виступали юні спортсмени, які мали задати тон заходу, але повторити такі трюки чиновники природно виявились не готові.




        Наступне свято, організоване Запорізьким обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України разом із Запорізьким обласним відділенням НОК, зібрало у парку культури та відпочинку «Дубовий гай» спортивний актив місцевих вищих навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації, представників професійно-технічних навчальних закладів, активістів шкільного спорту. Під час цього Олімпійського уроку відзначили представників освітянського спорту.
     Кращих спортсменів, тренерів, викладачів фізичного виховання, спортивних організаторів та активістів було відзначено подяками і грамотами.



    Наступного дня, урочисте та видовищне свято  зібрало більше 500 вихованців міських ДЮСШ у «Дубовому гаю». Кожна зі шкіл відзначилась показовими виступами своїх спортсменів. Також  нагороджували кращих тренерів та спортсменів.


   Запорiзьке обласне вiддiлення НОК 
вітає з Днем фізичної культури і спорту!


Немає коментарів: