пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Олімпійський урок у ЗОШ "ОСНОВА"


      У рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня для учнів загальноосвітньої  школи «ОСНОВА» у Запоріжжі був проведен Олімпійський урок. До школи були запрошені почесні гості: заступник голови Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, чемпіонка Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики - Ольга Стражева; бронзова призерка Олімпіади у Сіднеї  зі стрибків у воду  - Олена Жупіна.
    На початку уроку для дітей 1-4 класів Ольга Стражева розповіла про історію олімпійських ігор, а також свій шлях здобуття золотої нагороди Олімпіади. Разом з цим до уваги дітей був показан фільм із славетною спортсменкою. Після цього олімпійська чемпіонка провела руханку із учнями школи у спортивному залі.    Практично будь-який урок фізичної культури починається з такої розминки, - уточнила Олімпійська чемпіонка. - Сьогодні всі впоралися з комплексом вправ. Мені дуже сподобався настрій дітей. Я вважаю, що діти, в першу чергу, повинні отримати задоволення від того, що вони роблять. Вони повинні порадіти від самих себе, що вони здорові і повні сил.

   
Надалі  випускник школи Валюхов Даниїл, а нині студент  ЗНУ та тренер з УШУ зі своїми вихованцями, продемонстрували свої навички у показових виступах.
Потім дітей чекали майстер-класи на різноманітних спортивних майданчиках, де кожен випробував свої сили у різних видах спорту.

Наприкінці Олімпійського уроку постійні учасники спортивних заходів нашого міста, майстри спорту зі спортивної аеробіки - Борис та  Світлана Кокареви  провели музикальну руханку.  На майданчику школи учні 5-11 класів намагалися повторювати складні рухи разом із спортивною родиною.

Головний спеціаліст відділення НОК України у Запорізькій області Лариса Богомолова  зазначила, що всі учасники Олімпійського уроку отримали величезне задоволення, з користю для здоров’я провели час та ще й отримали на згадку сувеніри від Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Все фото мероприятия

Немає коментарів: