суботу, 2 грудня 2017 р.

Ментальне тренування з олімпійським чемпіоном Олександром Рєзановим

   У палаці спорту ПАО ЗТР відбулось ментальне тренування з юними гандболістами СДЮШОР. Незвичайне тренування проводилось в рамках проекту Національного олімпійського комітету України #OlimpicLab.





    Участь у заході взяли понад 50 спортсменів. Про ментальне тренування, його особливості та методи розповів олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту СРСР Олександр Рєзанов.   Після основної частини тренування спортсмени мали можливість  поспілкуватись з видатним спортсменом. Олександр Рєзанов привітав  учасників проекту та  розповів їм про свій спортивний шлях, про те, як збірна СРСР за його участю понад 40 років тому виборола чемпіонські медалі Олімпійських ігор у канадському Монреалі.



   На заході були присутні і взяли активну участь тренери клубу Лобчук Володимир Володимирович та Щербак Ігор Миколайович; старший тренер СДЮШОР ZTR - Яковенко Сергій Володимирович; заступник директора СДЮШОР ZTR - Новіков Анатолій Володимирович; а також головний спеціаліст запорізького обласного відділення НОК - Лариса Богомолова.



   На завершення заходу всі спортсмени отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України у запорізькій області.




Немає коментарів: