четвер, 14 грудня 2017 р.

Відкритий традиційний турнір з дзюдо

      Неймовірне свято боротьби дзюдо пройшло цими вихідними у Запоріжжі. Відкритий традиційний турнір серед юнаків та дівчат на призи президента запорізької обласної федерації дзюдо Еріха Барца щороку приймає гостей зі всієї України.


 Цього разу позмагатися у палац спорту «Запоріжалюмінбуд»  приїхало майже 400 юних спортсменів з Київської, Волинської, Полтавської, Харківської, Сумської, Хмельницької, Донецької, Кіровоградської, Львівської, Дніпропетровської, Херсонської, Івано-Франківської, Черкаської, Одеської  областей  та м. Київ. Відмінною особливістю турніру є те, що змагання проводились серед однієї вікової групи 2004-2005 р.н.


    У вітальному слові голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак звернувся до юних дзюдоїстів з побажанням успішного виступу та перемоги. Він також подякував організаторам турніру за популяризацію спорту серед української молоді.      У свою чергу, президент федерації Еріх Барц висловив слова подяки керівництву облдержадміністрації за посильну підтримку і небайдужість до розвитку дзюдо в області.    Начальник Управління молоді, фізичної культури і спорту облдержадміністрації Наталія Власова вручила запорізьким спортсменам посвідчення: майстри спорту України з дзюдо Аслану Куразову, майстрів спорту України міжнародного класу з дзюдо Галині Тарасової і Марії Скорой.


     Неможливо не відзначити старшого тренер відділення дзюдо, заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Андрія Володимировича Бондарчука та всю його команду  за відмінну організацію. А також  об’єктивне суддівство, відсутність стартового внеску за участь.   Все це зробило атмосферу справжнього спортивного свята, а не комерційного заходу.


  У кожній ваговій категорії була велика кількість суперників, але одночасна боротьба на чотирьох татамі дала змогу провести змагання на високому рівні. Переможці отримали не лише кубки та медалі, а і головний приз - фірмове кімоно «Adidas
». 


   Також слід відзначити, що партнером заходу виступило запорізьке обласне відділення НОК України. Учасники та волонтери турніру отримали сувенірну продукцію від ЗОВ НОК, а голова відділення Володимир Лобанов признав організацію турніру одним з найкращих спортивних заходів цього року.


Немає коментарів: