вівторок, 5 лютого 2019 р.

Я та великий спорт


   У запорізькій спеціалізованій школі фізичної культури № 18 серед учнів першого класу відбувся відкритий урок «Я та великий спорт». Захід був організований Запорізьким обласним відділенням НОК України. 


    До дітей завітали батьки одного з учнів, прославлені спортсмени запорізького краю Віта та Олег Луткови.   Олег Лутков відомий запорізький воротар і тренер, який запам'ятався уболівальникам  виступами за «Металург» і керував цією командою в її зоряний час в Кубку УЄФА. А Віта Луткова – 10-ти кратна чемпіонка України з гандболу, МСМКУ.     Протягом уроку діти поспілкувались із спортивною родиною, послухали їх історію успіхів у великому спорті. А потім мали можливість розповісти про власні невеличкі досягнення та поміркувати про спортивне майбутнє.
     Атмосфера зустрічі була домашньою. Діти усвідомили, що спорт дає не лише навантаження, виснажливі тренування, а ще й можливість подорожувати по світу, знайомство із культурами, буттям, історією різних країн та народів, й, звичайно, здорове тіло й дух, нові зустрічі і перемоги на різних змаганнях.

    А на згадку про зустріч вони отримали невеличкі сувеніри від НОК України.


Немає коментарів: