четвер, 12 січня 2017 р.

ОЛІМПІЙСЬКІ ЧЕМПІОНИ – ЗБЛИЗЬКА



12 січня у запорізькому Палаці спорту ПАТ «ZTR» стартував міжнародний юнацький турнір з гандболу на призи олімпійського чемпіона, заслуженого майстра спорту СРСР Олександра Рєзанова. У змаганнях беруть участь вісім команд 12 – 13-річних гандболістів. Як повідомляє прес-служба ГК «ZTR», п’ять  колективів представляють запорізькі дитячо-юнацькі спортивні школи, а гостями турніру є команди Одещини, Полтавщини і Мелітополя.


Під час урочистого відкриття турніру Олександр Рєзанов привітав  учасників і розповів їм про свій спортивний шлях, про те, як збірна СРСР за його участю понад 40 років тому виборола чемпіонські медалі Олімпійських ігор у канадському Монреалі. 






 
Разом із  начальником управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації  Наталією Власовою і головою Запорізького обласного відділення НОК України Володимиром Лобановим Олександр Рєзанов вручив учасникам турніру пам’ятні сувеніри від Національного олімпійського комітету України, а також напої від спонсора та партнера НОК України – міжнародної компанії «Кока-Кола».




Того ж дня на навчально-тренувальній базі ТОВ «Соціальні ініціативи Запоріжжя» відбулася зустріч вихованок СДЮШОР зі спортивної гімнастики «Металург» з олімпійською чемпіонкою Сеулу-1988, заступником голови Запорізького обласного відділення НОК України Ольгою Стражевою. Юні гімнастки також отримали подарунки від НОК України та компанії «Кока-Кола».








Немає коментарів: