вівторок, 17 січня 2017 р.

ОЛЕСЯ ПОВХ ТРИМАЄ ОЛІМПІЙСЬКУ МАРКУ



У спорткомплексі ТОВ «Соціальні Ініціативи Запоріжжя» відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з легкої атлетики,  під час урочистого відкриття якого  Федерація легкої атлетики Запорізької області, управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації за участю обласного відділення НОК України відзначили нагородами найкращих легкоатлетів та тренера регіону за підсумками минулого року.      
Найкращою легкоатлеткою було визнано бронзову призерку лондонської Олімпіади Олесю Повх, в юніорській віковій групі – Анастасію Бризгіну, в юнацькій – Михайла Кохана. Відзнаку найкращого тренера отримала Анастасія Ольховникова.

Олеся Повх підтвердила високий клас на біговій доріжці, вигравши забіг на 60-метровій дистанції з найкращим на даний момент результатом сезону у світі – 7,17 секунди! Цей час також майже на пів-секунди (7,42) кращий за норматив для участі в чемпіонаті Європи у приміщенні, який 3-5 березня відбудеться в Белграді (Сербія). Окрім цього, відзначимо ще кілька результатів. Данило Курта виграв біг на 60 м у чоловіків (6,79), на 400-метрівці у жінок кращою булою Анастасія Бризгіна (56,39), а на 800-метрівці – Анастасія Ткачук – 800 м (2.04,79). 




Переможці та призери чемпіонату, окрім медалей та грамот від організаторів змагань, отримали напої від спонсора та партнера НОК України – міжнародної компанії «Кока-Кола».

Немає коментарів: