четвер, 22 листопада 2018 р.

Щасливі українські діти – здорові, сильні, мужні та спритні!


Традиційно у с. Благовіщенка Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області проводяться різноманітні спортивно-масові заходи. На території ЗОШ  пройшов спортивний фестиваль «Щасливі українські діти – здорові, сильні, мужні та спритні!».


Організаторами та партнерами заходу виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Благовіщенський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Запорізьке обласне відділення Національного олімпійського комітету України.
Захід проводився з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом,  формування патріотично зрілої особистості, розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.
         Спортивні естафети  проводилися на спортивному майданчику території школи с. Благовіщенка. Велась запекла боротьба між командами, була позитивна атмосфера, а саме головне, що перемогла «Дружба». Особливі незабутні емоції отримали наймолодші учасники  від захоплюючої гри у «Малюк-бол» та перетягування канату. А найстаршим довелося пригати в мішках та показати свої вміння влучно цілитися у грі «Дартс».
Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, спілкування та класного настрою отримали і дорослі, і дітвора.
Переможці та призери отримали подарунки від голови Запорізького обласного відділення НОК України Володимира ЛОБАНОВА, директора КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Олега РИБЧЕНКО та спонсорів змагань.

Висловлюємо подяку директору Благовіщенського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Михайлу ТАРАНЕНКУ та директору ЗОШ Антоніні ХАЛЕП за підготовку та проведення заходу на високому організаційному рівні.

Немає коментарів: