вівторок, 27 листопада 2018 р.

Основи бізнесу та кар’єри


Запорізьке обласне відділення НОК України провело черговий модуль проекту #OlympicLab, який проходить за підтримки The Coca-Cola Foundation.


Модуль «Основи бізнесу та кар’єри» було організовано в Edison Space coworking завдяки підтримці співзасновниці коворкінгу - Юлії ШАПОВАЛОВОЇ. А поділитися своїми знаннями та цінним досвідом до гостей завітала Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Ольга СТРАЖЕВА.

Зустріч проходила в рамках проекту Be Profi та #OlympicLab для запорізьких підлітків, які обирають свій майбутній професійний шлях.

Протягом спілкування вони дізналися про:
- те, як прийти від першого тренування до олімпійського золота;
- як побудувати кар'єру в спорті;
- як поєднувати успішний бізнес та спорт.

Учасники заходу усвідомили, що спорт - це невід'ємна складова нашого життя, у якому йдуть нескінченні перегони зі своїми страхами, амбіціями батьків та власними бажаннями. І не важливо чи ти хочеш побудувати бізнес, чи отримати олімпійське золото - це складний, довгий, але дуже цікавий шлях.

По завершенню зустрічі головний спеціаліст НОК України у запорізькій області Лариса Богомолова вручила присутнім сертифікати учасників проекту #OlympicLab. А із рук Олімпійської чемпіонки усі отримали пам’ятні подарунки від НОК.


Немає коментарів: