середу, 10 квітня 2013 р.

Підписали меморандум про співпрацю


У спортивному манежі ВАТ «Запоріжсталь» президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та генеральний директор металургійного комбінату Ростислав Шурма підписали Меморандум про розвиток співпраці між підприємством та ФЛАУ.


Меморандумом передбачається створення належної матеріально-технічної бази та відповідних умов для тренувань у манежі комбінату, а також стимулювання та підтримку провідних спортсменів Запорізької області. Також у планах проведення на реконструйованій спортивній арені національних та міжнародних змагань.
«Підписання меморандуму про співпрацю між Федерацією легкої атлетики України та металургійним комбінатом - це історична подія, яка знаменує собою співпрацю королеви спорту та одного з лідерів української промисловості. «Запоріжсталь» славиться тим, що сповідує принципи соціальної відповідальності. Це підприємство, яке вміє не лише заробляти, а й віддавати, - сказав Ігор Гоцул. – З приходом Ростислава Шурми традиційна для «Запоріжсталі» підтримка спорту і легкої атлетики, зокрема, отримала нове дихання, для атлетів відкрилися нові перспективи. Щиро віримо в те, що спільними зусиллями модернізуємо манеж і створимо гідні умови для підготовки збірної команди України. Увінчати нашу співпрацю повинні яскраві та видовищні міжнародні змагання. Ми раді, що знайшли взаєморозуміння з керівництвом «Запоріжсталі». У нас амбіційні плани, і тепер ми можемо рухатись до нашої спільної мети разом».
«Розвиток спорту і фізичної культури по праву входить у число пріоритетів нашої соціальної політики. Я переконаний у тому, що спортивні перемоги потрібні для підтримки сили духу, пропаганди цінностей активного і здорового способу життя, для того, щоб спорт став вибором для молодого покоління», - зазначив Ростислав Шурма.
У рамках співпраці Федерація легкої атлетики України і металургійний комбінат «Запоріжсталь» у нинішньому році інвестують у розвиток спортивного манежу по 2 мільйони гривень.
Після підписання меморандуму в манежі відбувся відкритий чемпіонат СК «Металург» з легкої атлетики, присвячений 80-річчю комбінату «Запоріжсталь», у якому взяли участь 200 легкоатлетів з усієї України. А відкрив змагання масовий забіг за участю провідних атлетів Запорізької області та України – Марії Рємєнь, Олесі Повх, Олексія Касьянова, Ганни Мельниченко, Володимира Буракова та Ганни Гацько.

Немає коментарів: