четвер, 20 червня 2013 р.

Свято олімпійського прапора в Бердянську


Згідно плану спортивно-масових заходів Запорізького обласного відділення НОК України та за ініціативою олімпійського чемпіона Монреаля-76, декана факультету фізичного виховання БДПУ Сергія Кушнірюка на Приморській площі Бердянська відбулося свято олімпійського прапора з нагоди участі спортивної делегації України у ХХІІ Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в голландському Утрехті.

Привітати учасників свята прибули начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Бердянського міськвиконкому Вадим Шумилов, керівники ректорату та профкому Бердянського державного педагогічного університету. Свої показові виступи численним свідкам свята подарували студенти університету та вихованці ДЮСШ – легкоатлети й гімнасти, майстри спортивної аеробіки,  східних єдиноборств і армреслінгу, важкоатлети і боксери, представники ігрових видів спорту, шахісти й акробати. Кожен, хто опинився того ранку на Приморській площі курортного міста, мав унікальну нагоду не тільки приєднатися до багатомільйонної армії прибічників здорового способу життя, а й хоч на мить відчути себе справжнім олімпійцем.


Незвичними, але цікавими виявилися подарунки учасникам свята: ветеранам спорту та ймовірним майбутнім олімпійцям були вручені шарфи, які з ініціативи університетської благодійної організації «ДоброДій» презентував директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» Роман Сиротич.


 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2bLHgI7WYF4

Немає коментарів: