пʼятницю, 14 липня 2017 р.

#OlimpicLab у Запоріжжі завітав до спортивно-оздоровчого табору

      Цими днями на о. Хортиця пройшла ціла низка заходів з нагоди «Олімпійського літа», розпочавши свою роботу з відкриття дитячого навчально-тренувального табору «ХОРТИЦЯ 2017».  
      
    Наметове містечко було організовано клубом  Кіокушин карате «Борисфен» та громадською організацією ветеранів  АТО «Честь та Гідність»  за сприяння Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації і громадської ради при голові облдержадміністрації.
     Справжнім подарунком  для дітей було проведення корисного модулю Eat Smart у рамках  проекту #OlimpicLab. Відділення національного олімпійського комітету  України у Запорізькій області разом із стипендіатом Діаною Саварець  брало активну участь у підготовці і проведенні свята, долучивши до заходу уславлених олімпійців.

      Цього разу в гості до дітей завітав Заслужений тренер України  Андрій Бондарчук із своїми вихованцями дзюдоїстами, серед яких були: призер чемпіонату Європи, багаторазова чемпіонка України, Гран-прі та етапів кубку світу Марина Черняк, паралімпійська чемпіонка 2016 року в Ріо-де-Жанейро  Інна Черняк,  переможець Всесвітньої універсіади серед студентів, багаторазова чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор у Сіднеї та Пекіні – Луснікова Людмила  та її сестра, неодноразова чемпіонка та призерка Чемпіонатів України, Європи та етапів кубку світу – Луснікова Тетяна.
      Також серед почесних гостей були: Керівник спортивного клубу «Борисфен» і  член Національної федерації Кіокушин карате України Андрій Свиридов; керівник ЗОК ДЮСШ «Олімпієць Запоріжжя»  Олександр Гріцаєнко; представник ГО СК «Азія» м. Дніпро Євгеній Душков; керівник туристичного клубу екстремальних видів спорту «Горізонт»  Володимир Артем'єв; представники студії Альфа Гравіті «Сефір» Олександр Карпуша та Денис Кілат.
       З привітанням до учасників свята звернулися  керівники  клубів Андрій Свірідов і  Гріцаєнко Олександр, а також Інна Черняк. Усі гості висловили подяку  організаторам за їх ініціативність і небайдужість до питань  фізичного виховання і спорту, поширення   олімпійських ідеалів та виховання здорової нації.
    В програмі #OlimpiicLab було проведено урочисту лінійку та  показові виступи спортсменів.

 Юні вихованці з карате та тхеквондо  змогли здивувати своїми навичками навіть уславлених спортсменів.
Під керівництвом  тренерів були проведені командні естафети.
      А смачний конкурс EatSmart пройшов у супроводі славетних запорізьких олімпійців . Саме конкурс із корисною їжею викликав велике зацікавлення у присутніх. 
Разом із сестрами Черняк діти змогли створити справжній витвір мистецтва із корисних та смачних продуктів. Сестри охоче розповіли про свій щоденний раціон і підкреслили  необхідність щоденного розумного харчування для спортивних досягнень і перемог. 
          По завершенню заходу учасники проекту #OlimpicLab отримали олімпійські щоденники та сувеніри з олімпійською символікою від НОК України. 
       Після нагородження почесні гості залишили свої автографи усім бажаючим та зробили пам'ятне фото. 


Більше фото за посиланням:
 https://www.facebook.com/pg/DianaSavarec/photos/?tab=album&album_id=1801036806873154


Немає коментарів: