четвер, 3 травня 2018 р.

«Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура»


Урочисте закриття та нагородження фіналістів третього (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Фізична культура»  відбулося 28 квітня 2018 року на базі комунального вищого навчального закладу «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.

Запорізьке обласне відділення Національного Олімпійського Комітету України на чолі з Лобановим  Володимиром  Євгеновичем виступили одним  із партнерів та спонсорів заходу.

Щирі слова привітання й побажання почули іменинники цього святкового дійства від директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, голови оргкомітету конкурсу Озерової Тетяни Ярославівни, яка зазначила, що  цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність, уміння бачити проблеми сучасного світу, намагатися дослідити та вирішити їх – ось характерні риси фіналістів нашого свята.

Лауреати конкурсу у кожній номінації

Упродовж тижня гідно змагалися за п’єдестал пошани дванадцять найкращих педагогів – КОМАНДА дійсно харизматичних, креативних, компетентних вчителів, які готові діяти на випередження, бути в авангарді сучасної системи фізичного виховання.
Цей день, безумовно, залишиться у пам’яті конкурсантів як один із найяскравіших, найхвилюючих днів у житті. Попри визначені місця та кількість набраних балів усі вчителі, які змагались за омріяне перше місце та гідно дійшли до фіналу, відчували себе переможцями, адже «Учитель  року» – найпрестижніший із освітянських конкурсів.

Кожний з 12 конкурсантів отримав книгу «10 уроків з П’єром де Кубертеном» за авторством і з автографом Валентини Михайлівни Єрмолової – голови журі конкурсу, кандидата  наук з фізичного виховання та спорту, доцента, професора кафедри історії та теорії олімпійського спорту Національного університету фізичного виховання та спорту України.

ФОТО

Немає коментарів: