понеділок, 30 липня 2018 р.

Ментальне тренування на березі Дніпра


До дитячого навчально-тренувального табору «ХОРТИЦЯ 2018» завітав прославлений дзюдоїст та самбіст Запоріжжя, МСМК, учасник Олімпійських ігор-2016, бронзовий призер чемпіонату Європи - 

Станіслав БОНДАРЕНКО.



Наметове містечко було організовано клубом Кіокушин карате «Борисфен» на чолі з керівником і членом Національної федерації Кіокушин карате України Андрієм СВИРИДОВИМ. Вже не вперше відділення Національного олімпійського комітету України у Запорізькій області разом із стипендіатом Діаною САВРЕЦЬ бере активну участь у підготовці і проведенні заходу #OlimpiicLab. Цього року проект реалізується НОК України за підтримки The Coca-Colа Foundation.

Разом з дітьми Станіслав БОНДАРЕНКО та інструктор з йоги Валерія ДЕЙДЕЙ провели модуль Ментальне тренування. До табору були залучені також діти-переселенці, які проходять адаптацію на новому місці проживання та тренуються у Запоріжжі.
Серед почесних гостей були керівник ЗОК ДЮСШ «Олімпієць Запоріжжя» Олександр ГРІЦАЄНКО, а також представники м. Дніпро Євгеній ДУШКОВ  та Закіржон АТАЄВ. Вони не тільки самі приєднались до табору, а і привезли своїх спортсменів до загального збору та обміну навичками.

Під час заходу Олімпієць Станіслав проводив загальну розминку від чемпіона. 

А потім, за допомогою асанів з йоги та медитаційних методів, та під чутким керівництвом інструктора Валерії діти провели тренування. Слід відзначити, що медитативні техніки ментального тренування ще з древніх часів використовувались у практичній йозі і можуть застосовуватись при підготовці спортсменів до змагань у східних єдиноборствах.


Після основної частини гості поспілкувалися з дітьми, а також позавдавали нескладні питання. Найкмітливіших відзначили невеличкими сувенірами.





По завершенню заходу учасники отримали подарунки від НОК України  з олімпійською символікою та відзнаки учасника проекту  #OlimpicLab.



Немає коментарів: