понеділок, 17 вересня 2018 р.

Всеукраїнський фінал "Олімпійське лелеченя" 2018


У МДЦ “Артек”, що розташований у мальовничій місцевості Києва — Пущі-Водиці — пройшов всеукраїнський фінал проекту Національного олімпійського комітету України “Олімпійське лелеченя”.


Це спортивно-масовий захід серед дітей, який уже у восьмий раз успішно реалізується НОК. Його мета — популяризація олімпійських ідей, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, виховання у нового покоління патріотизму, прагнення до досконалості дружби та взаємоповаги.

300 найспортивніших, найактивніших та найкмітливіших дітей команд-переможниць з 25 регіонів України зібралися у столиці, щоб упродовж тижня визначити найкращих серед кращих.
Протягом тижня "лелеченята" змагались у таких конкурсах як "Презентація команди", "Олімпійська вікторина", спортивна естафета та волейбол.

Запорізька команда була представлена учнями Енергодарської багатопрофільної гімназії «Гармонія» на чолі з ТОПЧІЙ Людмилой Анатоліївной та головним спеціалістом обласного НОК БОГОМОЛОВОЮ Ларисою Борисівною.
Серед 25 команд, наші 6 дівчаток та 6 хлопчиків, віком від 12-14 років змогли достойно представляти наш край. Бронзові нагороди мають представники Запорізької області, які у матчі за третє місце здолали опір команди Закарпатської області

У змаганнях з волейболу представники Запорізької області за третє місце здолали опір команди Закарпатської області та отримали БРОНЗОВІ НАГОРОДИ.
А у загальнокомандному заліку запорожці посіли VI  місце!

Тож ВІТАЄМО!!!
Усі герої всеукраїнського фіналу — призери та переможці кожної дисципліни отримали кубки, медалі відповідного ґатунку, дипломи, сертифікати та набори спортивного приладдя. Також подяки та нагороди отримали усі, хто допомагав провести "Олімпійське лелеченя" на найвищому рівні — у тому числі судді та вожаті.

Завершилося свято традиційним танцем у виконанні спортивних, спритних та кмітливих "лелеченят".

Немає коментарів: