пʼятницю, 1 лютого 2008 р.

Леоніду ЖАБОТИНСЬКОМУ - 70!
28 січня вілбулося вшанування дворазового олімпійського чемпіона з важкої атлетики, заслуженого майстра спорту СССР Леоніда Жаботинського з нагоди його 70-річчя.
Тимчасово виконуючий обовязки голови Запорізької облдержадміністрації Валерій Черкаска вручив ювілярові орден "За заслуги" ІІ ступеня, яким Президент України Віктор Ющенко нагородив Леоніда Жаботинського за значні особисті заслуги у розвитку важкої атлетики в Україні й виняткові спортивні досягнення. Голова регіонального відділення НОК Володимир Лобанов, за дорученням Сергія Бубки, передав Леоніду Івановичу Почесну відзнаку НОК України, якої він удостоєений за вагомий особистий внесок у розвиток та пропаганду олімпійського руху в Україні. Ювілярові також були вручені орден святого Рівноапостольського князя Володимира ІІІ ступеня та орден Бойової слави від Міністерства оборони України.
Юні вихованці СДЮШОР з важкої атлетики "Спартак" підготували для уславленого спортсмена віршоване вітання, а він вручив їм сувенір, який представляє собою мінімізовану фігуру важкоатлета з підкореню штангою.

Немає коментарів: