пʼятницю, 12 червня 2009 р.

Презентовано третій том всеукраїнського видання

«Ювіляри України. Події та особистості XXI століття»

Коли саме виникло таке поняття, як „ювілей”, достеменно невідомо. Перші згадки про традицію святкування ювілейних дат можна відшукати навіть у Біблії. У будь-якому разі, те, що ювілей — це привід для того, аби зайвий раз проаналізувати сучасність та зазирнути у майбутнє — сумнівів не викликає. Адже майбутнє, як відомо, базується саме на тих подіях, котрі лишилися вже у вчорашньому дні...

Київське видавництво «Інститут біографічних досліджень», що входить до складу Українського видавничого консорціуму, - одного з найбільших видавництв України, яке спеціалізується з видання книг, галузевих довідників серії «Від «А» до «Я», іміджевих та спеціалізованих збірників, журналів, - засвідчує читачам велику повагу та інформує про те, що у березні 2009 року за Благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира вийшов у світ третій том видання «Ювіляри України. Події та особистості XXI століття».

Кожна з сторінок цього унікального біографічного і історичного видання відкриває світ ділової, інтелектуальної, мистецької еліти нашої держави. Світ фахівців, особистість і творчі злети яких позначені іскрою Божою. На сторінках однієї книги представлені ювіляри президенти України: Віктор Ющенко, Леонід Кравчук і Леонід Кучма, прем’єр – міністри: Віталій Масол, Микола Азаров, Валерій Пустовойтенко, Юрій Єхануров, голова Нацбанку України Володимир Стельмах, народні депутати України: Сергій Ківалов, В’ячеслав Піскун, Тетяна Бахтеєва, Віктор Тихонов; Президент НАНУ, академік Борис Патон, академік НАНУ Петро Толочко, заслужені тренери СРСР і України Євген Чертков і Леонід Ратнер, багато інших видатних українців - науковців, промисловців, будівельників, діячів культури та мистецтва, керівників сільгосппідприємств, лікарів, - чия діяльність не пов’язана із публічністю, проте, є не менш важливою для розвитку країни.

Вагомість цього видання ще й в тому, що воно орієнтоване і на молоде покоління, духовність якого формується сьогодні. Адже саме молоді фахівці шукатимуть неповторний шлях у обраній ними професії, аби вплести і власне слово в історію своєї держави. А цього не можна досягти, не спираючись на традиції, які закладено славетними особистостями України. Переважну більшість героїв оповідей за необхідності дуже легко можна розшукати: контактні данні — телефон, посилання на сайт, електронна пошта — розміщуються тут же. Кожна із областей нашої держави не залишилась поза увагою, адже кожній є чим та ким пишатися. Окремі статті присвячуються видатним українцям, кого вже нема на цьому світі. Книга видана накладом у 5 тисяч екземплярів та розповсюджуватиметься по всій Україні. Електронна версія видання розміщується на Інтернет - порталі http//www.who-is-who.com.ua/ Україна в третьому тисячолітті/Ювіляри/

«Істина, що життя – то найдорожчий Дар Божий, і кожен наш день, рік, вік, кожний ювілей мають обов’язково визначатися, бо то є помана Господу за щастя – жити, творити добро, засівати життєву ниву зернами любові і благостини…», - зазначає учасник нашого проекту, заслужений діяч мистецтв України Тамара Севернюк.

Запрошуємо всіх ювілярів, які живуть в Україні та за її межами, взяти участь у всеукраїнському проекті «Ювіляри України», метою якого є відзначення та вшанування особистостей, які є гордістю нації.

З повагою і добром

головний редактор видання

Алла Глущенко

Наша адреса:

Редакція «Ювіляри України»

Вул. Борщагівська, 143 – б

03056, м Київ, Україна

Тел.:8-(044)-457-77-43(додат. 21-22)

E-mail: celebrate@publish.org.ua

Немає коментарів: