четвер, 14 вересня 2017 р.

Урочисте відкриття Олімпійського тижня у гімназії №25

    Урочисте відкриття Олімпійського тижня відбулося у Запорізькій гімназії №25 гуманітарного профілю.
      Організатором заходу виступає Національний олімпійський комітет України, а в Запорізькій області він проводиться Запорізьким обласним відділенням НОК України. Під час Олімпійського тижня дітей чекають: «Олімпійські уроки», Конкурси для учнів молодших класів та малі Олімпійські ігри для учнів середніх класів.
    У гості до дітей школи завітали заступник голови Запорізького обласного відділення НОК України, Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики – Стражева Ольга Володимирівна та  головний спеціаліст регіонального відділення НОК - Лариса Борисівна Богомолова.
  
Розпочався спортивно-виховний захід із виносу прапору України та Олімпійського прапору.
   Показова програма складалася із танцювальних і акробатичних номерів з Олімпійськими кільцями.

Потім учні гімназії представили олімпійські види спорту такі як: футбол, волейбол, настільний теніс та баскетбол.
   


     З вітальним словом до присутніх дітей і педагогів звернулася Ольга Стражеваяка зазначила, що подібні заходи сприяють залученню молоді  до занять спортом, активної участі в олімпійському русі, поширюють олімпійські ідеали та принципи, а також  пропагують здоровий спосіб життя.
    Далі у програмі з учнями 5-6 класів провели фітнес-розминку і Малі Олімпійські ігри. Капітани команд отримали дорожні карти для старту по станціям: «Туристична», «Снайперська», «Точний удар», «Переправа».

Кожен учасник Уроку отримав сувеніри від Національного олімпійського комітету України, а школі було подаровано спортивний інвентар.


Немає коментарів: