пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Олімпійський тиждень у вищому професійному училищи моди і стилю

      Насиченим та цікавим на різноманітні спортивні події виявився Олімпійський тиждень для студентів та викладачів «Запорізького вищого професійного училища моди і стилю». Вже не перший рік студенти ДВПУМС приймають участь  у цьому заході.

      За програмою Всеукраїнського Олімпійського уроку та Всеукраїнського Олімпійського тижня, за сприяння відділення НОК України у Запорізькій області відбулася зустріч студентів, мастерів, викладачів та спортивного активу ДВПУМС з кандидатом педагогічних наук, майстром спорту- Аксьоновой  Оленой  Петрівной. Фахівець  виступила з  лекцією - «Засоби збереження здоров’я педагога».    
    У період  з 19-21 вересня були проведенні змагання серед учнів з шашок, шахів та  настільного тенісу. Близько 70 учнів прийняло участь в цих видах  змагань.


    Урочисте завершення Олімпійського тижня відбулося  «днем здоров’я», який проходив серед всіх груп студентів у «Парку Перемоги».  Загальна кількість учасників склала 620 учнів, які із задоволенням приймали участь  у конкурсах та спортивних естафетах. Отриманні враження та емоції учнів ще надовго залишаться в пам’яті учасників заходу.

      Як зазначила головний спеціаліст регіонального відділення НОК - Лариса Борисівна Богомолова, ціль  свята – це залучення  студентів та молодь до  здорового  способу  життя, можливість прийняти  активну  участь в спортивних  змаганнях. Цей захід є традиційним і цього разу всі отримали  масу позитивних  емоцій та заряд  бодьорості на  цілий  рік.

  Переможці та учасники Олімпійського тиждня були відзначені подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України в Запорізькій області та зробили пам’ятне фото.

Немає коментарів: