пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Районний етап "Олімпійського лелеченя"

У Запорізькій загальноосвітній школі № 58 відбувся районний етап Всеукраїнського спортивно – масового заходу «Олімпійське лелеченя» під егідою НОК України.


Головна мета проекту – пропаганда здорового способу життя, формування позитивних мотивацій до занять фізичною культурою і спортом; поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху шляхом залучення якомога більшої кількості дітей та юнацтва до занять спортом, організація їх змістовного дозвілля.
В змаганнях взяли участь учні 5-8 класів з 18 навчальних закладів Вознесенівського району.


Підтримати юних олімпійців прийшли прославлені спортсмени Запорізького краю: Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, заслужений майстер спорту Ольга СТРАЖЕВА; Бронзовий призер сіднейської Олімпіади зі стрибків у воду Олена ЖУПІНА та головний спеціаліст відділення Національного Олімпійського Комітету в Запорізької області Лариса БОГОМОЛОВА.
Під час урочистого відкриття заходу з вітальним словом до учасників дійства звернулись чемпіонки та призерки Олімпійських ігор, які зазначили, що заняття спортом – це не лише розвиток фізичних якостей, а й виховання патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості в своїх силах, формування характеру, які є важливими цінностями олімпійського руху. Вони також побажали всім учасникам свята спортивних перемог.
Після урочистостей розпочалася справжня боротьба витривалості, спритності, швидкості та командного духу.

Всі команди продемонстрували високу підготовку під час виступів, відмінні знання під час олімпійської вікторини та бажання перемогти, що й склало запеклу боротьбу між командами.
За свою наполегливість і прагнення до перемоги команди-переможці отримали від запорізького обласного відділення НОК України цінні подарунки та сувенірну продукцію на олімпійську тематику.


Немає коментарів: