четвер, 15 листопада 2018 р.

#OlympicLab серед студентів


На базі Класичного приватного університету 14 листопада 2018 р. відбувся проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab, що проходить за партнерської підтримки The Coca-Cola Foundation.



В рамках проекту #OlympicLab студенти презентували модуль «Загальнолюдські та олімпійські цінності» на XXVII Міжнародній науковій конференції студентів і молодих учених “Наука і вища освіта”. В тематичному напрямі Проблемні аспекти фізичного виховання, реабілітації, здоровя людини, спорту, туризму та готельного господарства проходила підсекція Олімпійські цінності.


Особливий інтерес визвали доповіді студентів І–IV курсів Олександра Смотрицького “Олімпійські цінності та їх впровадження в Україні”, Світлани Мезинець “Олексій Дмитрович Бутовський, його ідеї, мрії та погляди щодо розвитку фізичної культури і спорту” та Олексія Андрєєва “Заходи НОК України для школярів і дітей дошкільного віку”. Ці доповіді були заявлені в рамках проекту #Olympic Lab. Слухачі відреагували жвавим інтересом до наочності й змісту докладів.



Представники Запорізького обласного відділення НОК та Олімпійської академії України заохотили кращих доповідачів тематичними подарунками.


Немає коментарів: