понеділок, 15 квітня 2019 р.

Турнір Олімпійської чемпіонки

                              У Запоріжжі відбувся десятий ювілейний турнір

                                      зі спортивної гімнастики на призи 

                                  Олімпійської чемпіонки Ольги Стражевої


В цьому році у змаганнях, що проходили на базі спортивного комплексу Запорізького національного університету,  взяли участь 60 вихованок СДЮШОР зі спортивної гімнастики СК «Металург».

Привітали  учасників змагань - Начальник Управління молоді, фізичної культури і спорту облдержадміністрації, перший заступник голови ЗОВ НОК України - Власова Наталія Федорівна а також Олімпійська чемпіонка, Заслужений  майстер  спорту СРСР, заступник голови ЗОВ НОК України - Стражева Ольга Володимирівна.
Під час проведення турніру показові виступи продемонстрували кращі вихованки СДЮШОР СК «Металург».

Турнір на призи іменитої спортсменки пройшов в чотирьох видах багатоборства. Переможців визначили у кожній віковій категорії. Цього року вік наймолодших учасниць - 4 роки і для них цей турнір став першим в житті.


Всі учасники турніру отримали грамоти. Малюкам також вручили солодкі призи, а більш дорослим учасникам - кубки, медалі та цінні подарунки від партнерів  змагань, якими  виступили ТОВ “Югсталь”,   ПАО «Запоріжсталь», обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, обласна та міська влада.

ФОТО!!!

Немає коментарів: