четвер, 26 жовтня 2017 р.

У Запоріжжі змагалися юні плавці та спортсмени зі стрибків у воду

З 16 по 20 жовтня на базі запорізького басейну «Славутич» відбувся чемпіонат ФСТ «Україна» з плавання та чемпіонат зі стрибків у воду серед юнаків за програмою «Хто ти, майбутній олімпієць?»


     У змаганнях брало участь шість команд з плавання - СДЮШОР «Мотор Січ» (Запоріжжя), СДЮСШОР «Спартак-КПУ» (Запоріжжя), ДЮСШ «Хвиля» (Запоріжжя), ДЮСШ «Салют» (Запоріжжя), ДЮСШ ВП ЗАЕС (Енергодар), СДЮШОР «Спартак» (Харків), КДЮСШ «Манганіт» (Покров), ДЮСШ «Олімп» (Южноукраїнськ) та юні стрибуни у воду ДЮСШ товариства Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей.
     Організатором чемпіонату виступила Центральна Рада фізкультурно-спортивного товариства «Україна» за підтримки Національного олімпійського комітету України за сприяння Міністерства молоді та спорту України, Федерації плавання України, Федерації України зі стрибків у воду та Запорізької обласної організації ФСТ «Україна».
 Високий рівень змагань та добра організація їх проведення обумовили атмосферу великої конкуренції та боротьби за медалі.
    В результаті командну перемогу з плавання святкували господарі – збірна СДЮШОР «Мотор-Січ». Спортсменам вдалося завоювати 18 золотих, 5 срібних та 6 бронзових медалей.
  Друге місце у збірної Южноукраїнська, вони везуть додому 3 золота, 12 срібних та 7 бронзових нагород.
   Третіми стали спортсмени запорізької ДЮСШ «Хвиля». Золота вибороти їм не вдалося, натомість поклали до скарбнички 5 срібних і 1 бронзову медаль.
Всі переможці та призери нагороджені відповідними нагородами ЦР ФСТ «Україна».

Немає коментарів: