вівторок, 1 квітня 2008 р.

Книжкова полиця

Вийшли у світ
За сприяння Національного олімпійського комітету України світ побачили дві книги про Олімпійський рух в Україні та світі.

«Олімпійський у серцях вогонь» автора Володимира Кулика, велику роль якого у заснуванні та становленні НОК України важко переоцінити. У документальних нарисах, написаних у популярній формі, вперше у спортивній літературі розповідається про драматичну історію створення, визнання і становлення Національного олімпійського комітету України, участь наших спортсменів самостійними командами і найпрестижніших змаганнях – зимових і літніх Олімпійських іграх сучасності. Книга стане у нагоді як спеціалістам фізичної культури і спорту, так і всім шанувальникам олімпійського руху, уболівальникам, всім, кому небайдужий олімпійський рух.
«На олімпійській хвилі» – книга відомого спортивного оглядача Анатолія Волошина – це художньо-документальні нариси про участь в Олімпійський іграх сучасності спортсменів України. Автор торкається не лише результатів боротьби, а й висвітлює захоплюючі події, розповідає про долю спортсменів. В окремих нарисах читач зможе знайти розповіді про українців – героїв Олімпійських ігор.
Всі бажаючі можуть ознайомитися з двома виданнями на офіційному сайті НОК www.noc-ukr.org у розділі Олімпійська бібліотека. У новоствореному розділі ви зможете знайти найновіші олімпійські видання.
НОК України
www.noc-ukr.org

Немає коментарів: