понеділок, 23 серпня 2010 р.

Сінгапур-2010: «золотий» день України

В черговий змагальний день І Юнацьких Олімпійських ігор українці 6 разів піднімалися на п’єдестал пошани, при чому тричі на честь перемог наших атлетів лунав гімн України. 
Герой Юнацької Олімпіади в Сінгапурі гімнаст Олег Степко знову продемонстрував свою блискучу майстерність і переконливо переміг у вправах на брусах. Відзначимо, що для Степка це вже 4 нагорода, до того ж 2 золота.
Дві золоті медалі на рахунку наших легкоатлетів. Першим до фінішу 10км змагань зі спортивної ходьби дістався наш Ігор Лященко, а у метанні списа Катерина Дерун встановила особистий рекорд (54.59) і, як виявилось, найкращий результат, а з ним й отримала золоту медаль.
Відбулись вирішальні заїзди у веслуванні на байдарці і каное. Анатолій Мельник продемонстрував 2-й результат у спринті серед каноїстів і здобув «срібло». З другим показником завершив змагання стрибунів у воду на 3-метровому трампліні Олександр Бондар.
Розпочали боротьбу за нагороди стрілки – і тут українці також на подіумі – Сергій Куліш став володарем «бронзи» у змаганнях з пневматичної гвинтівки 10м.
Відтак на рахунку юних олімпійців України 25 нагород, 8 з яких золоті, 8 срібних та 9 бронзових.

НОК України

Немає коментарів: