вівторок, 26 грудня 2017 р.

Естафета олімпійських поколінь

У Запоріжжі відбулося спортивне свято  «Естафета олімпійських поколінь», організоване Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та Запорізьким обласним відділенням НОК України. Учасниками заходу стали спортсмени-олімпійці минулих  та майбутніх олімпійських ігор у Токіо-2020, тренери, працівники сфери фізичної культури та спорту, які своєю працею прославляють наш край в усьому світі. 

У рамках свята ветеранів олімпійського руху було відзначено нагородами облдержадміністрації та обласної ради. Зокрема, на честь 80-річного ювілею орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» I ступеня нагороджено заслуженого тренера України з гандболу, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Леоніда РАТНЕРА, який у 2003 році привів українську жіночу збірну з гандболу до квартету найсильніших команд чемпіонату світу, а на літніх Олімпійських іграх 2004 року в Афінах — до бронзових нагород.

Для найприємнішої  місії вручення Подяк кращим спортивним працівникам області, провідним тренерам і спортсменам були запрошені Наталія ВЛАСОВА, начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, та Володимир ЛОБАНОВ, голова  регіонального відділення НОК України.

За словами начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Власової, цей захід уже став традиційним і щороку напередодні новорічних свят збирає разом олімпійську еліту області.

Протягом свята його безпосередні учасники та гості здійснили екскурс в історію Олімпійських ігор, згадали імена всіх медалістів Олімпіад та їхніх наставників. Окрасою заходу стала святкова розважальна програма за участю талановитої молоді Запорізького краю.




Немає коментарів: