пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Зелена миля 2018


Запорізька учнівська молодь взяла участь у Всеукраїнському забігу «Зелена миля»
З метою формування здорового способу життя, залучення молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом щорічно проводиться Всеукраїнський забіг «Зелена миля».
У перший день літа  цей загальнонаціональний захід відбувається у вищих навчальних закладах країни, за ініціативи Міністерства освіти і науки України спільно зі Спортивною студентською спілкою України та Національним олімпійським комітетом України.

У Запоріжжі учасники «Зеленої милі 2018» зібралися на стадіоні «Локомотив», Класичного приватного університету. До участі запрошували студентів вищих навчальних закладів. Приєднатися до забігу могли всі охочі, аби пробігти 1609 метрів -  саме стільки складає миля.


Захід зібрав студентів Запорізького національного університету, Класичного приватного університету, Запорізького національного технічного університету, а також коледжів – металургійного, електротехнічного, гідроенергетичного, гуманітарного коледжу ЗНТУ, економіко-правничого коледжу ЗНУ.

Бадьорий настрій та азарт молоді заохотили багатьох відвідувачів стадіону долучитися до забігу – разом зі студентами «Зелену» милю подолали навіть діти і люди похилого віку.

Немає коментарів: