суботу, 2 червня 2018 р.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ В БЕРДЯНСЬКУ


Традиційно, щорічно проходить головне свято спорту і здоров’я – Олімпійський день, заходи на честь річниці дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету.  Мільйони людей залучаються до оздоровчого бігу, гімнастики, різних змагань, конкурсів для дітей і дорослих. Ці заходи дають можливість отримати насолоду від свята і зробити крок в здорове майбутнє.


У нашому місті це свято відкрили показові виступи кращих спортсменів міста з видів спорту, які культивуються в Бердянську. Свято відкрили: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юлія Вікторівна Дойнова, ректор Бердянського державного педагогічного університету, професор Ігор Тимофійович Богданов, голова профкому Бердянського державного педагогічного університету, депутат міської ради Віталій Григорович Лола та Олімпійський чемпіон, Заслужений майстер спорту з гандболу, Заслужений працівник фізичної культури і спорту, декан факультету фізичного виховання БДПУ професор Сергій Георгійович Кушнірюк та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради Вадим Геннадійович Шумілов.



На підняття державного прапора України, Олімпійського прапора та прапора міста Бердянськ були запрошені кращі спортсмени: Самойленко Юлія – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, Титаренко Олександр – майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу та Березіна Олександра майстер спорту України з ушу.









Участь в спортивному святі приймали понад 20 видів спорту:  відділення волейболу БДПУ, ветерани легкої атлетики клуб любителів бігу «Екстрім» м. Бердянськ; відділення спортивної аеробіки, художньої гімнастики, УШУ, баскетболу дитячо-юнацької спортивної школи імені Назарова відділу освіти; відділення важкої атлетики та пауерліфтингу, футболу, вільної боротьби, «Спортивного орієнтування» відділу Дитячо-юнацької спортивної школи відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради, боксери міської федерації; відділення армспорту та кікбоксери  спортивного клубу ARENA, Бердянський шахово-шашковий клуб та інші.


Серед учасників спортивного свята були також учбові заклади Бердянська: Бердянський державний педагогічний університет всіма факультетами (фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти; філології та соціальних комунікацій; гуманітарно-економічного; психолого-педагогічної освіти та мистецтв; дошкільної, спеціальної та соціальної освіти; фізичного виховання), Бердянський муніципальний ліцей та Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету, студенти яких прийняли участь у танцювальному флешмобі.


Загалом в участі Олімпійського дня в Бердянську взяли більше 200 спортсменів міста з видів спорту, які культивуються в Бердянську та понад 200 студентів бердянських учбових закладів.

ФОТО!!!!

Немає коментарів: