пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Основи бізнесу та кар’єри

Запорізьке обласне відділення НОК України провело черговий напрямок проекту 

#OlympicLab  Основи бізнесу та кар’єри


Захід проводився у Запорізькій спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті спортивного профілю. 
На початку зустрічі головний спеціаліст НОК України у запорізькій області Лариса Богомолова розповіла про проект #OlimpicLab, його основні напрямки.

На зустріч до дітей були запрошені почесні гості: Армен Варданян – бронзовий призер Олімпійських ігор в Афінах з греко-римської боротьби, Заслужений майстер спорту України та Максим Петров -  Засновник «Peace IT school», підприємець та прихильник різних видів спорту.

Зустріч проходила для дітей, які свідомо обрали для себе спорт. 
Тож запрошені гості поділилися з ними своїми історіями успіху. Армен Варданян розповів про свій шлях до  Олімпійського п’єдесталу та реалізація мрій після великого спорту.  


Максим Петров поділився своїми шляхами на путі від спорту до бізнесу. Під час виступу його головною метою було  донести до школярів свої принципи життя, завдяки яким він досягнув успіху, а саме: спорт – це важливо; ніколи не кажи собі «ні» - вір у себе; труднощі загартовують; став та досягай мети; немає нічого неможливого та інші.




Учасники заходу усвідомили, що спорт - це невід'ємна складова нашого життя, у якому йдуть нескінченні перегони зі своїми страхами, амбіціями батьків та власними бажаннями. І не важливо чи ти хочеш побудувати бізнес, чи отримати олімпійське золото - це складний, довгий, але дуже цікавий шлях.

Немає коментарів: